marți, 1 ianuarie 2008

Sectiunea Nicu- Noi..asa cum am fost si suntem



2007 octombrie


2007 octombrie


2007 octombrie


2007 octombrie

4 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare tare bine ca am descoperit acest blog.Sa aveti parte de multa iubire!

Anonim spunea...

Pe acest minunat om l-am cunoscut cand eu aveam 3 ani, iar el avea 9, era un baietel vesel, super inteligent, extraordinar de frumos(veti spune ca asa sunt toti copiii) si avea un trenulet electric ce se invartea frenetic pe covorul din sufrageria apartamentului parintilor sai, apoi l-am revazut peste 13 ani si apoi an de an l-an tot vazut pana pe la 31 de ani ai lui, il revad azi cu mare placere, acelasi minunat OM dintotdeauna, plin de viata si super inteligent, cald si visator si artist in acelasi timp si .. nu stiu ce as mai putea spune sa nu cad in patetic...Sanatate multa sa ai si fericirea pe care o meriti cu prisosinta!

Tase spunea...

pai ai dreptate, mai putin.. frumusetea,ca deh!-asta este: v...remea, care este!, asa e si acum! a ramas unul din "frumosii nebuni ai marilor orase!"

Anonim spunea...

Imi cer scuze ca indraznesc sa contrazic, eu am standardele mele de frumusete, un om adevarat e frumos si la 80 de ani si la 100 daca ii mai apuca, nu conteaza anii sau kilogramele sau parul sur ...grizonat, ci altceva, ochii, care exprima in totalitate OMUL.